Nieuwsflits

Nassau geselecteerd als Acer Innovative School

geplaatst op: 14-05-2018
De Nassau is als een van de eerste vijftien scholen in Europa, het Midden-Oosten en Afrika geselecteerd als Acer Innovative School. Met deze selectie maakt de Nassau deel uit van een groep scholen die vooruitloopt op het gebied van technologische vooruitgang en toepassing van ict in het onderwijs.

Tijdens een bijeenkomst in Portugal, waar onze school vertegenwoordigd was door hoofd ICT Wim den Ronde, hebben de vijftien scholen ervaringen uitgewisseld en workshops bijgewoond. De deelnemers werden op de hoogte gebracht van nieuwe ontwikkelingen en mogelijkheden met Acer apparatuur, speciaal gericht op het onderwijs. Naast de bijeenkomst in Portugal, maken de deelnemende scholen ook deel uit van een digitaal platform om ervaringen uit te wisselen en feedback te geven aan Acer.

De Nassau maakt sinds een aantal jaar gebruik van Acer tablets in het onderwijs. In die jaren is de school flink gegroeid in de ict-mogelijkheden. De Nassau is eerder al benoemd tot Microsoft School en binnenkort ook tot Microsoft Showcase School. Dat de school ook is geselecteerd als Acer Innovative School, laat zien dat we als Nassau vooroplopen op het gebied van digitaal onderwijs.