Nieuwsflits

Ik heb de afgelopen dertien jaar vijftien tieners vermoord!

geplaatst op: 09-12-2017
Mel Wallis de Vries is schrijfster van ijzingwekkend spannende jeugdboeken. Ze was 7 december op bezoek op De Nassau om les te geven aan mavo-3. Stiekem was ook een aantal eindexamenkandidaten aangeschoven.

De schrijfster heeft veel succes met haar boeken: ze verkocht er al meer dan een miljoen. De slachtoffers in haar verhalen sterven de meest vreselijke doden in koelcellen, de duinen, de sneeuw of verdwijnen zomaar tijdens een schoolfeest. ‘Ik vind de inspiratie voor mijn boeken in mezelf’, vertelde de schrijfster, ‘ik ben namelijk overal doodsbang voor.’

Op de voorkant van haar boeken staat telkens een ander slachtoffer gefotografeerd. Voor haar allernieuwste boek zoekt Mel nog een covermodel. Mocht je hiervoor belangstelling hebben, dan kun je je aanmelden op haar website www.melwallisdevries.nl.

Van haar boek Shock is een musical gemaakt die op 13 december te zien was in theater De Kring in Roosendaal. Met een grote groep meiden zijn we daar naartoe gegaan. Na de voorstelling konden we op de foto met de hoofdrolspeelsters. Spannend!


Extra foto's