Nieuwsflits

Nard Schellekens ontvangt beurs Technische Universiteit Eindhoven

geplaatst op: 13-10-2017
Nard Schellekens haalde vorig schooljaar zijn vwo-diploma op De Nassau. Op 6 oktober ontving hij de STimuleringsbeurs van de Technische Universiteit Eindhoven, waaraan hij nu studeert. Deze beurs heeft hij onder andere te danken aan zijn activiteiten op De Nassau. Naast de prachtige cijfers die hij voor zijn vakken haalde, zette hij zich ook buiten het klaslokaal enorm in.
Als lentor hielp hij jongere leerlingen die moeite hadden met scheikunde en wiskunde-b. Hij behaalde hij de NVON-oorkonde voor natuurkunde en hij nam deel aan de Olympiades voor scheikunde en wiskunde. Nard scoorde hoog met zijn originele profielwerkstuk en voor zijn eindexamen scheikunde. Voor deze laatste prestatie ontving hij op onze school de Zilveren Erlenmeyer, een prestigieuze prijs die ook indruk maakte op de jury van de STimuleringsbeurs.
Tot slot werden Nard zijn maatschappelijke betrokkenheid en burgerschap gememoreerd in de toelichting op zijn beurs. Zo kennen we Nard ook, als een uiterst betrokken, leuke vent. We waren al trots op hem en zijn dat met dit fantastische nieuws uiteraard nog steeds.
Nard, van harte gefeliciteerd namens ons allen!

Extra foto's