Nieuwsflits

Babynieuws

geplaatst op: 08-09-2017
Op de eerste schooldag waren ze er even, Daisy Ermens en Annemieke Meulendijks: de buiken waren weg en in de kinderwagens lagen twee plaatjes van baby's. Proficiat! Wel moeten we de nieuwe moeders hier een tijdje missen, want ze hebben even een belangrijkere taak.

Ze kregen beiden een zoon. Daisy Ermens en Ivo Verheijen kregen zoon Bas. Hij is op 11 augustus geboren in het holst van de nacht, 00.19 uur. Hij woog 3352 gram en was 50 centimeter. Daisy meldt dat Bas een tevreden ventje is dat zijn ouders rust gunt. Hij komt één keer in de nacht en verder slaapt hij lekker door. Overdag is hij actief (voor zover dat kan voor een baby van 3,5 week) en hij is op dit moment druk met het nadoen van gezichtsuitdrukkingen. Daar maken de jonge ouders gretig gebruik van door gekke bekken te trekken. Verder eet hij goed wat te zien is aan de volle luiers en hij groeit natuurlijk als kool.

Annemieke en Ralph Meulendijks kregen zoon Ivar. ‘Mijn nieuwste liefde, ‘ noemt Annemieke hem. Ivar is geboren op 7 juli om 02.07 uur. Hij woog 2745 gram en was 1 cm korter dan zijn concurrent. Ivar was een beetje te licht bij zijn geboorte, maar hij groeit erg hard. Ook hij gunt zijn ouders hun nachtrust en komt net als Bas maar één keer per nacht. Overdag ligt hij volop te kletsen en lacht naar iedereen. De muziek zit hem in het bloed, want hij vindt niets leuker dan met zijn ouders te dansen.

De baby's mogen nog even fulltime genieten van hun moeders, maar wij missen ze.

Extra foto's