Nieuwsflits

Het debatteam: Eerste in Breda, 2e van Nederland!

geplaatst op: 05-06-2017
Ze waren gewoon op tv, afgelopen vrijdag, in de eindstrijd van Op weg naar het Lagerhuis. Met allemaal bekende Nederlanders, als jurylid en als tegenstander. Geweldig waren ze, ItaÏ, Julie, Roel, Paula en Tobias. Oké, het werd niet de eerste plaats en dus ook geen New York, maar ze waren onze helden.

Het was een ware belevenis voor het vijftal. Een eigen kleedkamer, de visagie, de opnames, het publiek..... een avond om nooit te vergeten. Helaas moest ons team zijn meerdere erkennen in het team uit Groningen, maar we zijn met zijn allen apetrots op onze leerlingen die een geweldige prestatie hebben weggezet. We horen bij de beste debaters van het land!
Mevrouw Arib heeft het debatteam vanwege zijn geweldige prestaties uitgenodigd bij haar op bezoek te komen in de Tweede Kamer. Dit zal natuurlijk een unieke ervaring worden.

Heb je afgelopen vrijdag niet gekeken, doe het alsnog via uitzending gemist. Niet alleen om de debaters, ook om drie geweldige toespraken van leerlingen van andere scholen. Veel Brabanders trouwens.

Ben je geïnteresseerd in de actualiteit en geef je graag je mening? Meld je dan aan bij dhr. Huijben voor het debatteam van De Nassau en wellicht neem jij aankomend schooljaar ook deel aan een debatwedstrijd.  

Extra foto's