Nieuwsflits

Officieel in de pers: De Nassau in de tv-finale

geplaatst op: 19-05-2017
De pers berichtte deze week over de finale van Op weg naar Het Lagerhuis. Tot het laatste moment is ons volledige Nassauteam zich aan het voorbereiden op de eindstrijd: Itaï van de Wal, Roel Sips, Julie Külsen, Tobias Godthelp, Charlotte Pas (vwo-6), Roos van Deijck, Boet Heijmerink, Paula Mosquera Marquez (vwo-5), Maxime Siemerink, Anouschka Schoormans en Floris Boomaars (havo-4).

De VARA maakte de selectie voor de tv-finale: Itaï, Roel, Julie, Tobias en Paula voeren de eindstrijd. Op de foto's staat links het Nassauteam en rechts het team van Praedinius.

Lees verder onderstaand persbericht.

Tv finale op vrijdag 9 juni te zien op NPO 2
Op vrijdag 9 juni is om 19.30 uur de tv finale van Op weg naar Het Lagerhuis te zien met de beste debat- en speechtalenten van Nederland. In de finale spelen het Praedinius uit Groningen en De Nassau uit Breda om de landelijke titel. Hidde Swartjes, Hajar Yagkoubi en Lieve Eberson strijden om de V-Rede bokaal. Kortom: een spannende finale wacht. Kun je niet wachten tot 9 juni? Bekijk dan de tv finale van vorig seizoen en de foto's op Facebook van de kwart- en halve finales.


Laatste kans om in te zenden voor de vlogcompetitie
Vanaf dit seizoen maakt een vlogwedstrijd onderdeel uit van Op weg naar Het Lagerhuis! Iedere leerling kan deelnemen aan deze competitie waarbij er een fantastische prijs op het spel staat: een bezoek met HOPE XXL en de andere prijswinnaars aan de Verenigde Naties in New York! Met jouw vlog willen we je vragen om iets positiefs uit jouw provincie onder de aandacht te brengen. Je vlog mag maximaal 2 minuten duren. De winnaar wordt bekend gemaakt op de dag van de tv finale, inzenden kan tot 1 juni via https://hpe.typeform.com/to/ef5grb


Extra foto's