Nieuwsflits

Centrale Voorlichting druk bezocht

geplaatst op: 31-01-2017
Afgelopen dinsdag- en woensdagavond heeft De Nassau zich weer goed gepresenteerd tijdens de voorlichtingsavonden voor de leerlingen van groep 8 in het gebouw van het Florijncollege. Zo’n 1400 basisschoolleerlingen en hun ouders hebben kennisgemaakt met alle Bredase VO-scholen.

In de aula hadden we een grote informatiestand opgesteld. Verder was in de Nassaukleuren blauw en oranje een mooie ruimte ingericht als inlooplokaal. Het voorlichtingslokaal zat iedere ronde vol met belangstellenden. Onze folders, ook de tabletfolders, gingen grif van de hand. Engelbert de Wit, onze huisbloemist, had de ruimte gezellig gemaakt met prachtige vazen met gekleurde tulpen.

Ook dit jaar hadden we assistentie van leerlingen. Zij hielpen ons bij het opbouwen van de stand en het promoten van onze school bij de leerlingen van groep 8. We zijn trots op zulke leerlingen.

De info over ons tabletonderwijs is op deze twee avonden goed aan de man gebracht. Tijdens onze Open Dag kunnen de ouders en leerlingen de tablet ook operationeel zien.

Voor de Nassau Academie was veel belangstelling. Komende woensdagmiddag start de serie van vier woensdagmiddagen waarop de basisschoolleerlingen alvast proefminors kunnen volgen. Via de Nassausite komen de inschrijvingen binnen.