Nieuwsflits

Verkiezingsnacht op De Nassau

geplaatst op: 09-11-2016
Het is dinsdagavond en De Nassau stroomt vol met (oud-)leerlingen, ouders en andere belangstellenden. Een popcornmachine, hotdogs, blauwe en rode verlichting en alles voor één euro. Dit klinkt als het ideale feestje en dat was het ook. Afgelopen dinsdag hield De Nassau in samenwerking met BN DeStem een Election Night, die in het teken stond van de Amerikanse presidentsverkiezingen.

Er was genoeg te doen: luisteren naar burgemeester Depla tijdens paneldiscussies, een livestream met Amerika volgen, maar ook inspirerende workshops en muzikale omlijsting verzorgd door docenten en leerlingen van De Nassau. Zo toonden leerlingen uit TTO 5 de meest memorabele speeches ooit en legden de beste praters van De Nassau de fijne kneepjes van het debatteren uit. Ook de leden van de NLV zetten zich tot diep in de nacht in om alles weer opgeruimd te krijgen.

We kunnen spreken van een zeer geslaagde avond met een enorme opkomst. Meer dan vijfhonderd belangstellenden meldden zich aan voor de verkiezingsavond. Over vier jaar weer?

Extra foto's