Nieuwsflits

Uitreiking certificaten: IB, senior en junior

geplaatst op: 07-10-2016

Eind september: de uitreiking van de certificates aan de leerlingen die tweetalig onderwijs volgen of gevolgd hebben. Dit betekent ook altijd dat de geslaagden van vorig jaar terugkeren naar de school die ze net hebben verlaten. De leerlingen van de vierde klas tto kregen hun junior certificate, de examenkandidaten van vorig jaar hun senior certificate en hun IB-diploma. De feestelijke bijeenkomst is voor iedereen, maar de meeste aandacht gaat naar diegenen die hun IB binnen hebben weten te halen, de oud-leerlingen dus.
Mr Hendriks had the privilege of doing the presentation. Hij was zes jaar geleden hun mentor tijdens de kennismaking met tto en Mrs Mitchell was hun docent tijdens het eindexamenjaar. Beiden hadden hun best gedaan opnames van de afgelopen jaren te vinden en die van Peter Hendriks waren natuurlijk van lang lang geleden. Zo’n trip down memory lane raakt iedereen. Geen kind voelt zichzelf groeien, maar we zagen allemaal de veranderingen van de afgelopen jaren….zo klein nog in de eerste, zo enthousiast en nu jonge volwassenen. Het was lachen, het was nostalgie….. weemoed bij al zo veel vervlogen jaren.
Mr Hendriks en Mrs Mitchell werden in het zonnetje gezet. Joske, Heather en Ben spraken hen toe in het Engels en bedankten hen voor zes leerzame en gezellige jaren.

Extra foto's