Nieuwsflits

De Nassau op het Florijn

geplaatst op: 22-01-2016
In de afgelopen week heeft De Nassau zich weer nadrukkelijk gepresenteerd
tijdens de voorlichtingsavonden voor de leerlingen van groep 8 in het gebouw van het Florijncollege. Zo'n 1650 basisschoolleerlingen en hun ouders konden kennismaken met alle Bredase VO-scholen.

In de aula was een grote informatiestand opgesteld. Verder waren lokalen ingericht in de huisstijl en opgevrolijkt met tulpen in de Nassaukleuren. Het voorlichtingslokaal waar de rector, Ron Speetjens, Yvonne Ossenblok of Joost van Aalst een presentatie hielden, zat iedere ronde bomvol.

Enthousiaste collega’s en leerlingen bemensten het inlooplokaal dat ook goed bezocht werd. Onze folders gingen grif van de hand. Ouders en leerlingen stelden de meest uiteenlopende vragen. Vragen als ‘Omschrijf De Nassau in een woord’ tot en met technische vragen over de tablet. Ook voor de Nassau Academie was veel belangstelling.

Vanaf 27 januari start een serie van drie woensdagmiddagen waarop de basisschoolleerlingen proefminors Nassau Academie kunnen volgen. Via de Nassausite kunnen zij zich hiervoor inschrijven.

Na deze eerste voorlichtingsronde verheugt De Nassau zich op de Open dag van 30 januari. Dan kunnen de ouders en leerlingen de tablet operationeel zien en nog veel meer van De Nassau, die niet in een woord te vangen is.

Extra foto's