Nieuwsflits

Sfeervol kerstfeest van de mavobrugklassen

geplaatst op: 19-12-2014
Woensdagavond 17 december vierden de drie mavobrugklassen kerstfeest in de zaal van de RW. Leerlingen verzorgden een avond vol optredens voor ouders, broertjes, zusjes, opa’s en oma’s in een uitverkochte zaal. In de pauze verkochten ze op de sfeervolle kerstmarkt zelfgemaakte hapjes en knutselwerkjes. Alle opbrengsten werden aan het eind van de avond in een grote envelop gestopt en gedoneerd aan het goede doel van dit Nassaujaar.

Iedere klas zong een kerstliedje onder begeleiding van muziekdocent Annelies Houtman op de harp. De DJ’s Misha en Berend lieten Kerstmix 2014 horen. Thijmen en Lars dansten in hun kerstpakken op het podium op de beats van DJ’s Nick en Veron. Van deze laatste heren gaan we in de toekomst ongetwijfeld meer horen, want het lukte hen om de hele zaal op zijn kop te zetten met hun professionele mix.

Maar er was nog meer. B1J zong met volle overtuiging het lied Piek op de kerstboom op de tonen van Rather be, Emma en Joy dansten samen stoer in de spotlights , Doortje uit B1K zong helemaal in haar eentje het liedje Valerie en Simone, Flo, Julie en Iris zongen het ontroerende liedje All of me. Heel bijzonder en knap was het prachtige pianostukje dat Lazar speelde. Verder voerden Werner en Marouan een goochelact op waarbij de zaal helemaal donker werd en er lichtbolletjes op toverachtige wijze over het podium vlogen.

Nadat Yonne de Ridder de laatste act had afgekondigd en voor iedereen een groot applaus had gevraagd, mocht Ian Walenciak de envelop met daarin de opbrengst van de avond openen. Er zat meer dan 1.000 euro in, wat natuurlijk een prachtig begin is voor de goededoelenactie van dit schooljaar: Kinderfonds MAMAS.

Extra foto's