Nieuwsflits

A Wonderful Christmas Time at De Nassau

geplaatst op: 16-12-2014
Afgelopen vrijdag hadden de leerlingen van B1a, B1b, hun ouders en docenten een unieke ervaring. Onze leerlingen verzorgden tijdens de jaarlijkse Christmas party ‘a real English pantomime’ in het auditorium. Daarna volgde een heel plezierige afsluiting in de kantine.

Nadine Mitchell en Peter Hendriks regisseerden ‘Snow White and her Many Dwarfs’. De leerlingen spraken, grapten en zongen in voortreffelijk Engels. De zaal genoot van de humor en de afwisseling. B1a verzorgde het eerste half uur en B1b het tweede. Tijdens de wisseling stonden alle leerlingen een moment samen op het podium, waarbij de heer Hendriks op originele wijze de nieuwe vertolkers van de rollen aan de zaal voorstelde. Dat alles werd visueel ondersteund door een draaiend decor dat de leerlingen onder leiding van Hanneke Adelaar op school hadden gemaakt.

De band Slack Alice, van Michiel de Clercq en de vader van Josje de Groene, zorgde in de aula voor een sublieme muzikale omlijsting van ons kerstfeest. Leerlingen uit verschillende tto-klassen voorzagen de genodigden in de sfeervol verlichte ruimte van een hapje en een drankje.

Zoals vorige jaren hadden de leerlingen - en hun ouders misschien nog wel meer - zich uitgesloofd door het bereiden van overheerlijke, originele ‘Christmas bites’. Iedereen deed zich eraan tegoed, nog nagenietend van ‘A Wonderful Christmas Experience’.

Santa sloot de middag af met een grap en een kerstgedicht. De leerlingen en hun broertjes en zusjes knalden daarna met de traditionele Christmas crackers.

Deze middag was niet zo bijzonder geweest zonder de medewerking van Joost van Aalst, Hanneke Adelaar, Michiel de Clercq, Petie Ermers, Rob Gelens, Peter Hendriks, Sophie Jansen, Paul Lemmens, Petra van Meer, Nadine Mitchell, Arjette Molenaar en Jan Pieter de Pender.

Extra foto's