Nieuwsflits

Wat een enge school, die Nassau!

geplaatst op: 14-10-2014
Wie vrijdagavond in de buurt van het gebouw aan de PK verscheen, moest wel een paar keer met zijn ogen knipperen. De geraamtes, lijken, duivels en lange gewaden joegen je de stuipen op het lijf. Gelukkig klonken er uit al die lugubere verschijningen de aardigste stemmen en als je een beetje je best deed, zag je onder een angstaanjagend wit gelaat een heel aardige eersteklasser.

Het was oktober en het mocht al. Het feest van de eerste klassen stond dit jaar in het teken van Halloween. De leerlingenvereniging had dit thema gekozen. Ze had ook gezorgd voor het nodige materiaal om diegenen die zich graag nog wat enger wilden tonen, van de nodige zwarte, witte en rode schmink te voorzien.

Meer dan 250 leerlingen waren er! Nog nooit eerder werd een feest van de eersteklassers zo druk bezocht. De leerlingenvereniging had wekenlang gewerkt aan een ruimte die meer deed denken aan een spookslot, dan aan school.

Als je denkt dat de leerlingenvereniging ook wat voor jou is......... De heren Huijben, Den Ronde en Stovers maken met ongeveer twintig leerlingen uit de derde tot en met de zesde klas de feesten op De Nassau mogelijk. Zij kunnen nog wel een aantal extra handen gebruiken. De examenleerlingen van vorig jaar zijn van school, de jongsten van toen zijn nu derdeklassers. Vanaf klas 2 kan je je melden.

Extra foto's