Nieuwsflits

Feest voor Gijs!

geplaatst op: 15-05-2014

Op woensdag 21 mei feesten de derde klassen van De Nassau voor het goede doel van dit jaar, Gijsje Eigenwijsje. De eigenaars van Dansschool Tiggelman hebben hiervoor hun locatie beschikbaar gesteld. Misschien gaan ze hier wel spijt van krijgen, want verschillende dj’s zullen er deze avond voor zorgen dat het dak eraf gaat!

Gijsje Eigenwijsje zamelt geld in om gezinnen met een ernstig ziek kind een vakantie aan te kunnen bieden. Gijsje zelf was 9 jaar toen hij overleed aan de gevolgen van hersenstamkanker. Hij heeft helaas zelf geen schoolfeest kunnen meemaken, daarom vieren wij feest uit eerbetoon aan hem! De themakleur van de avond is oranje, de lievelingskleur van Gijs!

Tijdens de avond zelf zullen er verschillende acties georganiseerd worden om nog meer geld bijeen te brengen!

Leerlingen van m3, h3 en v3 kunnen vanaf vandaag kaartjes (€7,50 inclusief 1 consumptie) kopen bij hun mentor. Ook docenten die zin hebben in een feestje zijn van harte welkom!

Het feest begint om 20.30 en eindigt om 23.30. De locatie is Tiggelman Dance en Events, Slingerweg 95, Breda (www.1-2dance.nl ).

De leerlingen van klas 3 hebben het eerste uur vrij op en geen huiswerk voor donderdag 22 mei. Zij kunnen dus allemaal naar het feest komen en eraan bijdragen dat gezinnen met ernstig zieke kinderen nog een keer zorgeloos op vakantie kunnen gaan!

Meer informatie: www.gijsjeeigenwijsje.nl