Nieuwsflits

Bijna uitverkocht: wees er snel bij

geplaatst op: 23-01-2013
Jullie hebben de posters al weken zien hangen, heel veel leerlingen hebben al het felbegeerde toegangskaartje en in de muzieklokalen is het oefenspitsuur. Ouders staan te trappelen, bij voorbaat trots, de camera al in de aanslag!
Volgende week donderdag, 31 januari, is het immers weer zo ver: deel vier van wat nu misschien al een van de mooiste Nassautradities is:


De Nassau Revue!

Om 19.30 uur gaat de zaal open (Aula PK) en vanaf 20.00 uur barst het spektakel van Nassau Revue 2013 los. Zou Joost van Aalst de act van vorig jaar kunnen evenaren? Praat Hans Teunissen de show aan elkaar of zingt hij een smartlap en is Paul Lemmens spreekstalmeester? Voor welke jongen met gitaar vallen de meisjes ditmaal in zwijm?
Er zal weer geweldig gezongen en gedanst worden. We zullen kippenvel krijgen en hilarische momenten beleven door optredens van eersteklassers tot en met examenkandidaten. We hopen dat de heer Nefkens gebroederlijk naast de rector op het podium zal staan, met de docenten als achtergrondkoor. Maar ieder optreden is nog geheim.

De avond staat ook in het teken van ons jaarthema. Oud-leerling Merijn Rijk (vwo 6, 2012) zal voor een onderwijsproject enige maanden naar Cambodja afreizen en De Nassau steunt hem daar van harte bij. De opbrengst van de Revue is dan ook volledig voor een prachtig project: onderwijs en educatie in dit Aziatische land.
Merijn stelt zichzelf en zijn project nader aan jullie voor op
www.merijnrijk.be-more.nl.